Скупштинско обезбеђење изнело Обрадовића из сале

Припадници обезбеђења изнели су данас из сале Скупштине Србије посланика Двери Бошка Обрадовића након што је одбио да напусти заседање.

Седница на којој посланици разматрају предлог одлуке о укидању ванредног стања прекинута је пошто је Обрадовић стао испред места где седи председница парламента Маја Гојковић и почео да дува у пиштаљку, преноси Бета.

Гојковић је затражила да он изађе и дала паузу од 15 минута. Обезбеђење је најпре покушало да Обрадовића убеди да сам изађе, а затим га је физички избацило.

Након што је избачен, Обрадовић је у холу Скупштине рекао да је у салу ушао да пренесе поруку народа како се власт понашала током ванредног стања и борбе против пандемије коронавируса.

Седница је настављена након паузе.

Председница парламента Маја Гојковић је рекла да јој је посланик Бошко Обрадовић „поцепао синопсис”, када је претходно ушао са пиштаљком.

Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је да је „уласком на скупштинску седницу” означио, пред камерама, свој лични бунт против ове „криминалне власти” правећи пиштаљком „буку против диктатуре”.

„Наставићу са побуном свуда и на сваком месту, где очекују и где не очекују, нећу одустати док се не сруши ова власт”, рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре у холу Скупштине, наводећи да га је обезбеђење физички избацило из скупштинске сале, преноси Бета.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.331 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>