Сврљижани ухваћени у криволову током полицијског часа

Против двојице Сврљижана биће поднета кривична пријава у редовном поступку након што су их полиција и ловочувари затекли у криволову у атару села Давидовца.

Како пише интернет портал Јужне вести, против обојице ће бити поднета и прекршајна пријава јер су у криволову ухваћени током полицијског часа.

Из полиције су рекли да ће пријаве бити поднете против 62-годишњака из Сврљига и 3 године старијег мушкарца из околине тог места.

Кривична пријава у редовном поступку биће поднета за кривично дело “незаконит лов”, а прекршајна за кривично дело “кршење наредбе о ограничењу и забрани кретања”, рекли су из полиције.

Према сазнањима Јужних вести, код обојице су пронађене пушке и око 24 кг меса дивљачи које је предато сврљишком Ловачком удружењу “Др Миленко Хаџић” које ће, уколико се докаже кривица, вештачити пронађено месо и покренути посебан поступак за криволов и надокнаду штете.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.745 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>