Од 1. априла пријаве за упис у ПУ Полетарац

Из ПУ Полетарац у Сврљигу обавештавају све родитеље да ће своју децу моћи да пријаве за упис у предшколску установу од 1. априла 2020. године.

Како се наводи у саопштењу, пријаве за упис вршиће се електронским путем, преко сајта Е-управа.

“Имајући у виду да је у Републици Србији проглашено ванредно стање услед опасности од ширења вируса COVID-19, као и мере и препоруке које су донете од стране надлежних државних органа, ПУ Полетарац није у могућности да врши пријем пријава преко пипсарнице за родитеље који желе да непосредно поднесу пријаву, тако да ће рок за упис деце бити продужен за најмање 30 дана након престанка ванредног стања”, наводи се у саопштењу које нам је доставила ПУ Полетарац.

Из установе обавештавају и све кориснике да за време трајања ванредног стања неће наплаћивати никакве услуге боравка деце.

За додатне информације о организацији рада установе и упису деце током ванредног стања заинтересовани родитељи могу се обратити путем и-мејла poletarac svrljig@gmail.com.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.694 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>