Регистрaција возила обавезна и током ванредног стања

Ауто-мото савез Србије издао је саопштење у којем обавештава све возаче којима истиче регистрација да су у обавези да исту продуже и поред тога што је на снази ванредно стање.

О локацијама техничких прегледа у којима је могуће извршити продужење регистрације грађани се могу информисати позивом Оперативног центра АМСС на број 1987, који је доступан 24 сата.

АМСС у оквиру свог система располаже техничким прегледима који су овлашћени да издају регистрационе налепнице, те ће се регистрација, како путничких, тако и теретних возила обављати уобичајеном процедуром. Неопходно је само да возило буде технички исправно и на лицу места моћи ће да се изда регистрациона налепница, наводи се у саопштењу.

Уколико возачи морају да извадите нова документа, било да први пут региструју ново возило или да су купили половно возило које треба да се региструјете, потребно је најпре да се електронским путем обрате Управи за управне послове МУП-а Србије и да се потом прате њихове инструкције.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.935 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>