Маске стижу у апотеке

Дистрибуција заштитних маски по апотекама широм Србије почела је јутрос, а у првој тури достављено је 2,5 милиона маски које су набављене из Кине, наводи се у информацији Министарства финансија.
„То значи да ће од данас, а најкасније од сутра ујутру, свака апотека у нашој земљи, чак и оне у најудаљенијим местима, бити снабдевене маскама”, пише у информацији.
Најављено је да ће данас стићи још 4,5 милиона маски, а затим у наредним данима још два милиона комада, тако да ће маске из сваке туре стићи у сваки град у Србији.
Маске које су јуче бесплатно подељене у Сврљигу стављањем у за то постављене кутије на неколико локација, нестале су за мање од једног сата. Осим инцидента који се десио када је једна Сврљижанка бацила десетак маски, касније су могле да се виде и на улицама Сврљига, бачене и угажене у блато. Из Општине Сврљиг нема информација колико је маски подељено на тај начин и хоће ли кутије опет бити пуњене.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,171 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>