Бесплатне заштитне маске за Сврљижане

На четири локације у Сврљигу Општина је поставила кутије са заштитним маскама за све грађане, а оне ће се по потреби допуњавати.

Кутије са маскама за вишекратну употребу које Општина шије у сарадњи са сврљишким привредницима, постављене су испред Полицијске станице у центру, испред Поште, код споменика Сајтару и испред Пореске управе.

Председница Општине Јелена Трифуновић апеловала је да се маске узимају рационално, по једна – две, како би их било довољно за све грађане, уз напомену да су све ове локације под видео – надзором и да ће свака злоупотреба бити санкционисана.

Међутим, један суграђанин већ је забележио први инцидент са маскама и послао нам снимак који потврђује да међу нама нема много солидарности.

Наиме, на снимку се види како једна госпођа узима десетак и више маски, а када је опоменута од других грађана да то није у реду, маске баца.

Надамо се да ће надлежни органи предузети одговарајуће мере против ове Сврљижанке јер су маске дефицитарни производи у овом тренутку, а некоме могу да сачувају живот.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.049 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>