Од данас у Сврљигу забрана рада угоститељским објектима

Рад угоститељским објектима у Сврљигу се убудуће забрањује за време трајања ванредног стања, а одлука ступа на снагу од сутра, саопштила је данас на конференцији за новинаре председница Општине Сврљиг Јелена Трифуновић.

Осим ове мере која се односи на рад угоститељских објеката, Трифуновићева је изнела још мера и препорука које су данас усвојене на седници Штаба за ванредне ситуације општине Сврљиг, као и препоруке грађанима.

Председница општине је похвалила одређене привредне субјекте који су се ставили на располагање локалној самоуправи и понудиле помоћ за време трајања ванредног стања, а запретила је и да ће на наредној конференцији јавно изнети имена оних који се не придржавају донетих мера, воде кампању у ово време и шире панику и страх.

Најавила је и да очекује брзо решење проблеми старијих суграђана, који имају забрану кретања, а у вези са куповином основних животних намирница и примања пензија и других принадлежности.

Председница се захвалила свим грађанима који се придржавају мера Владе Републике Србије и који се понашају одговорно, штитећи на тај начин свој, а и туђе животе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.694 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>