Затворени угоститељски објекти и аеродором у Нишу

Град Ниш донео је одлуку да сви угоститељски објекти буду затворени док траје ванредно стање због новог корона вируса, а Влада Србије затворила је Аеродором Константин Велики.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић рекао је да је мера затварања угоститељских објеката донета у складу са препорукама Штаба за ванредне ситуације и Кризног штаба Владе Србије.

Он је за ТВ Прва нагласио да угоститељски објекти могу несметано да наставе са доставом хране, а подсетио је и да је у том граду редукован јавни превоз, да аутобуси возе од пет до осам сати, затим од 14 до 17 сати, а да је последњи полазак од 21 до 23.30 сата.

Влада Србије донела је на данашњој седници нове мере у циљу сузбијања ширења вируса COVID-19, па је одлучено да међународни ваздушни саобраћај са аеродрома “Kонстантин Велики” у Нишу буде обустављен до даљег.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.304 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>