Прекидају се све изборне радње за локалне изборе у Сврљигу

Општинска изборна комисија Општине Сврљиг је на основу Одлуке о проглашењу ванредног стања и члана 5. Уредбе о мерама за време ванредног стања, донела Решење о прекиду свих изборних радњи у спровођењу избора за одборнике СО Сврљиг, расписаних за 26. април 2020. године, објављено је на сајту Општине Сврљиг.

Овим решењем се прекидају све изборне радње у спровођењу избора за одборнике Скупштине општине Сврљиг док важи Одлука о проглашењу ванредног стања, што значи да престају да теку сви рокови за вршење изборних радњи у поступку спровођења избора.

Нови рокови за вршење изборних радњи у поступку спровођења избора за одборнике Скупштине општине Сврљиг биће утврђени у складу са временом наставка спровођења изборних радњи, које ће бити установљено одлуком о престанку ванредног стања, када се за то стекну услови, а све до сада предузете изборне радње у поступку спровођења избора за одборнике Скупштине општине Сврљиг остају на правној снази, саопштила је Општинска изборна комисија Сврљиг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,124 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>