Објављени телефони у Сврљигу на које могу да се јављају старији од 65 година

У саопштењу Центра за социјални рад у Сврљигу, које је достављено медијима, објављени су телефони на које могу да се јаве лица старија од 65 година којима је потребна било каква помоћ за време док траје ванредно стање у земљи ради спречавања ширења заразе коронавирусом.

У саопштењу Центра за социјални рад у Сврљигу каже се да ће Центар, складу са инструкцијом Министарства за рад, борачка и социјална питања, Сектора за бригу о породици и социјалну заштиту, организовати свој рад са минимумом процеса рада, а у циљу заштите здравља корисника и запослених.

Из Центра моле кориснике да не долазе у установу без преке потребе и да најпре контактирају дежурне раднике на бројеве телефона 018/821-038 – број Центра за социјални рад и на број 018/821-483, што је број Кол – центра Општине Сврљиг. Дежурна лица јављаће се на наведене бројеве у периоду од 7:30 до 15:00 часова.

“Запослени ће настојати да задовоље потребе свих корисника, али ће приоритет имати особе старије од 65 година и хронични болесници који живе сами и немају ближе сроднике”, наводи се у саопштењу Центра за социјални рад општине Сврљиг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,124 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>