Помоћ пензионерима по 4.000 динара

Премијерка Србије Ана Брнабић најавила је на конференцији за медије поводом коронавируса да ће у наредних месец дана бити обезбеђена једнократна помоћ пензионерима у минималном износу од 4.000 динара.

Она је навела да је то изузетно важна мера и да ће из буџета бити издвојена додатна средства за помоћ и подршку пензионерима, како би се они осећали сигурно.

Брнабић је рекла да ће, по светским извештајима пандемија коронавируса имати утицај на светску економију, а у Србији су, истакла је, најугроженији сектори туризам, транспорт и логистика.

Она је подсетила да је подељено 160.000 ваучера и то је навела као меру да се ублажи мало то што у Србији неће бити једнак прилив страних гостију.

Премијерка је поручила да ће сутра разговарати са свим хотелијерима о проблемима и начима за ублажавање евентуалних последица.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.762 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>