РИК прогласио изборну листу СПС – ЈС за парламентарне изборе

Републичка изборна комисија прогласила је у суботу изборну листу Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије на предстојећим парламентарним изборима.

Изборна листа са називом „Ивица Дачић-Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма“ је доставила око 18.830 изјава бирача, а накнадном провером утврђено је да је 17.767 потписа правно ваљано.

У проширени састав РИК и бирачких одбора из редова те коалиције изабрани су дипломирана правница Марина Марковић, а за њену заменицу изабрана је Јелена Миленковић, такође дипломирана правница.

А из Општинског одбора СПС у Сврљигу обавештавају грађане, симпатизере и чланове СПС да у уторак,10. марта, у периоду од 10 сати и надаље могу да дођу у просторије Општинског одбора СПС Сврљиг како би својим добровољним потписом подржали Изборну листу кандидата за одборнике Скупштине општине Сврљиг, Социјалистичка партија Србије – Ивица Дачић.
Са собом треба обавезно понети личну карту или пасош, поручују из ОО СПС Сврљиг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,120 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>