РИК прогласио прву листу за парламентарне изборе

Републичка изборна комисија прогласила је изборну листу „Александар Вучић – За нашу децу”, за изборе за народне посланике Скупштине Србије који се одржавају 26. априла.

Утврђено је да је 45.320 ваљаних потписа бирача подржало листу те да су се стекли сви услови да РИК прогласи изборну листу „Александар Вучић – За нашу децу”.

Изборну листу „Александар Вучић – За нашу децу” чини коалиција политичких партија у којој су Српска напредна странка, Социјалдемократска партија Србије, Покрет социјалиста, Партија уједињених пензионера Србије, Покрет снага Србије – БК, Српска народна партија и Српски покрет обнове, преноси Танјуг.

Осим ових партија, у коалицији са СНС је и много мањих партија, међу којима и УСС из Сврљига, чији је председник Милија Милетић на 84. месту на листи. Уколико СНС оствари приближан резултат као на претходним изборима, Милетићу ће то бити трећи посланички мандат на изборној листи СНС.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.304 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>