На Студентском хуманитарном балу прикупљено 185.000 динара за Дом за незбринуту децу

Студентски хуманитарни бал организован је по други пут у Нишу 2. марта у организацији Студентскe асоцијацијe Нова и Студентског парламента Економског факултета Универзитета у Нишу.

Балу је присуствовало преко 250 људи, а окупио је студенте, професоре, представнике привреде и града и све људе добре воље. Сви они окупили су се у хуманој мисији прикупљања средства за Дом за незбринуту децу у Нишу „Душко Радовић“.

На свечаном отварању, присутнима су се обратили декан Економског факултета у Нишу, проф. др Тадија Ђукић, председник ресора за хуманитарни рад Студентског парламента Економског факултета у Нишу, Анђела Јовановић и председник Студентског парламента Економског факултета у Нишу, Кристина Петровић. Том приликом, додељене су и захвалнице најистакнутијим партнерима.

Током вечери, присутни су имали прилику да уживају у наступу студентског бенда са Факултета уметности, наступима чланова Студентског културног центра из Ниша и уз ритам бенда “Blackberries”.
На Студентском хуманитарном балу прикупљено је 185.000 динара и та средства ће бити преусмерена Дому „Душко Радовић.

Реализацију самог догађаја омогућили су многобројни партнери и спонзори који су препознали значај овакве студентске идеје и хуманог деловања.

Студентска Асоцијација Нова и Студентски парламент Економског факултета у Нишу су током последњих седам година реализацијом хуаманитарних догађаја прикупили око милион динара хуманитарне помоћи.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.304 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>