Нови човек на челу најперспективнијег ресорта источне Србије

Руководство Јавног предузећа „Стара планина“ Књажевац донело је одлуку о именовању новог председника Скупштине СП Ресорт д.о.о, у чијем је власништву хотел Стара планина.

Нови председник Скуштине је Горан Петровић из Београда и он ће од сада бити одговоран за доношење најважнијих одлука од значаја за овај просперитетни хотел са 4 звездице, јединствен на Старој планини.

Одлука је донета у циљу побољшања ефикасности пословања компаније СП Ресорт д.о.о, хотела Стара планина и остварења планова јавног предузећа, кажу из компаније.

Горан Петровић рођен је у Зајечару, завршио је Средњу школу унутрашњих послова у Сремској Каменици, Вишу школу унутрашњих послова у Земуну и Дефектолошки факултет у Београду – смер Превенција и ресоцијализација лица с поремећајем у понашању. Високи је функционер Српске напредне странке.

Комплетан ресорт на Старој планини изграђен је у рекордном року од 16 месеци, уз финансијску подршку Владе Републике Србије и улагање у висини од 30 милиона евра. Хотел се налази на једном од најлепших делова Старе планине – Јабучком равништу, које припада територији општине Књажевац и тренутно представља најмодернији и највећи смештајни објекат у овом делу земље.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.304 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>