Продужен рок за пријаву на конкурс „Два лица сунца“

Због продужења распуста за основце, рок за пријаву на конкурс „Два лица сунца” продужен је до 7. марта 2020. године.

Конкурс је расписан 20. јануара, а првобитни рок за предају конкурсног материјала био је 28. фебруар.

Организатори конкурса који се спроводи у оквиру кампање “Заштита за све” – Еуцерин Србија и Фонд Б92, уз подршку Министарства здравља и Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије позивају учитеље и ђаке основних школа да искористе продужење рока, покажу своју креативност и освоје вредне награде.

Циљ едукативне кампање и конкурса “Заштита за све” је подизање свести деце о одговорном понашању на сунцу и заштити од сунца.

Конкурсни задатак за учитељице и учитеље подразумева да на основу знања, материјала за рад са ђацима и формулара које добију кроз онлајн едукацију која је доступна на сајту кампање www.zastitazasve.rs и Министарства просвете, осмисле креативни час или активност са својим ђацима и анимирају их да припреме радове на тему „Два лица сунца“, на основу којих за своју школу могу освојити UV индикаторе, специјалне мераче сунчевог зрачења.

Пет одељења која комисија прогласи најбољим, биће награђено једнодневним излетом током ког ће учествовати на такмичењу у знању о одговорном понашању на сунцу и заштити од сунца. Одељење које победи освојиће награду за опремање учионице у вредности од 250.000 динара.

На конкурсу могу да учествују одељења од првог до четвртог разреда основних школа.

Пријава на конкурс могућа је до 7. марта 2020. године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.331 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>