Ове недеље обележава се двадесетогодоишњица од оснивања УСС

Конвенција поводом 20 година од оснивања Уједињене сељачке странке биће одржана у недељу, 16. фебруара 2020. са почетком у 12 часова.

Тог дана биће одржана и седница Главног одбора странке, а сумираће се резултати двадесетогодишњег политичког деловања ове странке.

Уједињена сељачка странка основана је 15. фебруара 2000. године, у Београду. Један од почасних председника ове странке био је проф. др Драгослав Аврамовић, познат као реформатор српског динара, а касније и проф. др Мирослав Малешевић, дугогодишњи директор Института за ратарство и повртарство у Новом Саду. Од 2006. године до данас председник УСС је Милија Милетић из Сврљига.

Седиште странке је у Сврљигу и УСС је једна од ретких политичких партија у Србији чије седиште није у Београду.

Кроз дугогодишње политичко деловање, странка је формирала општинске одборе у више од 60 градова широм Србије, и тако омасовљена, наставља борбу за интересе сељака и радника.

Данас ова странка има могућност да се њен глас, а тако и глас српског сељака чује и у српском Парламенту, јер је њен председник, Милија Милетић, народни посланик на листи СНС.

Свечани скуп ће бити одржан у објекту “Crystal Light”, Улица Димитрија Туцовића 186, поред трговинског објекта Metro Cash & Carry.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.715 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>