Израда двојезичне брошуре за мала и средња предузећа у Сврљигу

Удружење жена “Етно форум” Сврљиг позива представнике малих и средњих предузећа из Сврљига да им у наредних месец дана доставе податке својих фирми, производни програм, слике и све остало што сматрају да би било релевантно и занимљиво купцима, да би се од тог материјала израдила обједињена брошура, на српском и енглеском језику, са којом ће моћи да се представе предузећа из Сврљига потенцијалним купцима, добављачима и инвеститорима.

Такође, у наредном периоду Удружење Етно форум ће организовати радионицу о важности лепо дизајнираних, за око пријемчивих и квалитетних етикета и амбалаже, што доводи до повећаног обима продаје производа, а радионицу ће водити професионалци у том послу, представници Уметничке школе у Нишу и њихови професори графичког дизајна.

Друга радионица у оквиру пројекта је представљање програма које Развојна агенција Србије нуди малим и средњим предузећима, а Регионална развојна агенција ЈУГ спроводи. У оквиру Програма предвиђене су посете сајмовима, подршка и помоћ у оквиру извоза, брендирање, дизајн амбалаже, бар кодови, увођење стандарда…

Тражену документацију и промотивни материјал можете проследити на мејл: etnoforum@gmail.com.

Овај пројекат економског оснаживања малих и средњих предузећа финансира Европска Унија у партнерству са Владом Републике Србије, кроз програм EU PRO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,180 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>