Велико интересовање за Куп Радивоја Кораћа

Завршено је деведесет одсто припрема за организацију кошаркашког Купа Радивоја Кораћа у Нишу, улазнице су углавном распродате, а организатори су најавили новине које се односе на безбедност и на пратеће манифестације, преноси Бета.

Представници града Ниша и Кошаркашког савеза Србије истакли су да је интересовање за Куп велико и да хала “Чаир” није довољно велика како би испунила све жеље грађана.

Градски већник задужен за спорт Бранислав Качар рекао је новинарима да је највећи контигент карата продат за три сата већ првог дана пуштања у продају.

“Цена карата за четвртифиналне утакмице није промењена у односу на прошлу годину и износи 300 динара. Град је издвојио значајна средства за организацију и на тај начин утицао да се цена карте не промени. Деци до 14 година је за четвртфиналне мечеве обезбеђен бесплатан улаз у пратњи родитеља који имају купљене карте” – истакао је Качар.

Према његовим речима, гледаоци ће уживати не само у мечевима већ и у бројним пратећим манифестацијама које ће бити организоване пре мечева и на полувременима.

Град Ниш је ове године највише пажње је поклонио безбедности учесника турнира и посетилаца, са жељом да све протекне у најбољем реду.

Комесар за безбедност Вељко Богуновић рекао је да су град Ниш, регионални Кошаркашки савез и Кошаркашки савез Србије предузели низ техничких и организационих мера како би Куп био добро организован.

Он је позвао навијаче на спортско навијање да би Куп био “светковина спорта и кошарке”.

Потпредседник Кошаркашког савеза Србије Душан Пројовић такође је апеловао на навијаче да фер и спортски навијају за своје клубове и да не буде ружних сцена на трибинама.
Овогодишњи Куп је 55. по реду и 16. који се организује у Нишу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

13,323 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>