Амфилохије захвалио студентима БУ који протестују због спорног црногорског закона

Митрополит црногорско – приморски Амфилохије упутио је писмо подршке студентима Правног факултета у Београду, у коме им је поручио да „нити Црква има будуćност без омладине, нити омладина може у будућност без Бога”.

Обраћајући се студентима, митрополит Амфилохије написао је да их је „у овим данима када се Црква у Црној Гори налази на још једном Распећу, када је народ вођен Духом Светим са молитвом у срцу устао у одбрану Светиња“ подршка студената Универзитета у Београду веома обрадовала.

“Велики је дар за студенте Универзитета у Београду ово писмо Митрополита Амфилохија, чувара пећког трона, пред Сретењску литију 14. фебруара и молитвени ход од Београда до Орашца дуг 70 километара”, кажу студенти Правног факултета који ће испред цркве Светог Марка у 18 часова у петак, 14. фебруара кренути на пут у знак подршке Цркви и српском народу у Црној Гори и на Косову и Метохији.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

13,323 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>