Светосавски сајам књига од 28. фебруара до 6. марта у Нишу

Књижевна манифестација “Светосавски сајам књига” биће организована по шеснаести пут у Нишу.

Сајам ће се одржати у Официрском дому у периоду од 28. фебруара до 6. марта, а као излагачи ће бити присутни издавачи из целе Србије.

Цена улазнице ће и ове године бити минимална – само 50,00 динара и на већем броју штандова улазница ће моћи да се искористи и за додатни попуст, у вредности улазнице, за купљену књигу.

На већини регионалних медија, од 5. фебруара па до почетка сајма, гледаоци и слушаоци ће моћи да се јављају у емисијама које ће бити посвећене сајму и да добију на поклоно књигу, поручују организатори и додају да ће на овај начин до почетка сајма бити поклоњено више од 300 књига. Слушаоци и гледаоци који добију поклон књигу присутних издавача, моћи ће да их преузму на штанду издавача.

Сајам ће отворити књижевник Вуле Журић, а током сајма, као и претходних година, биће одржан и велики број промоција. Између осталих биће присутни и Неле Карајлић, Славиша Павловић, Вања Булић и друге познате личности.

Организатор манифестације је Медивест КТ из Ниша.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.578 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>