Милетић разговарао са министром унутрашњих послова у Београду

Народни посланик Милија Милетић састао се јуче са министром унутрашњих послова Републике Србије Небојшом Стефановићем у просторијама Министарства унутрашњих послова у Београду.

Милетић је са министром Стефановићем и државним секретаром МУП-а Милосавом Миличковићем разговарао на тему безбедности грађана и активнијој сарадњи МУП-а са јединицама локалних самоуправа на југоистоку Србије.

“Безбедност свих грађана Србије нам је на првом месту. МУП и локалне самоуправе са југоистока земље, као и локлани савети за безбедност имају добру сарадњу коју треба унапређивати из дана у дан”, рекао је Милетић за медије након састанка.

На састанку је још договорено да се у наредном периоду организују едукације становништва на тему безбедности грађана и посебно деце, на којима ће учествовати представници МУП-а, локалних самоуправа, удружења грађана и сами грађани.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.578 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>