Милетић похвалио рад Министарства грађевинарства и тражио реконструкцију пута Малча – Ниш

Говорећи на Двадесетом ванредном заседању Народне скупштине Републике Србије народни посланик Милија Милетић је, осим похвала за рад Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, затражио од министарке Зоране Михајловић пуштање у рад дела реконструисане пруге, осветљавање Малчанске петље и реконструкцију прилазних путева до Ниша, како би се смањило оптерећење наплатних рампи на обилазници око Ниша.

Милетић је похвалио развој нишког аеродрома од када га је преузела држава и подржао брзу реконструкцију пруге од Ниша до Сврљига, уз захтев да се ова деоница што пре пусти у саобраћај.

\Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић одговорила је Милетлићу да ће осветљење Малчанске петље бити решено убрзо, а да ће се размотрити и реконструкција пута од нишке Књажевачке улице ка Малчанској петљи, како би грађани из правца Сврљига, преко Малче, могли да корите тај пут за долазак до Ниша.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.053 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>