XII Државни пчеларски сајам 1. и 2. фебруара у Београду

У хали 2 Београдског сајма 1. и 2. фебруара 2020. године одржаће се XII Државни пчеларски сајам са међународним учешћем у организацији Савеза пчеларских организација Србије.

Улаз за грађане, потрошаче пчелињих производа, је бесплатан, као и за чланове СПОС-а који се идентификују својом чланском картицом. Улаз за пчеларе који нису чланови СПОС-а је 350 динара за један улазак. Паркинг испред сајма је бесплатан, док се на самом сајму плаћа.

Свечано отварање сајма ће бити у суботу у 10:00 часова, а сајам ће отворити министар пољопривреде Бранислав Недимовић.

У суботу је планиран и Међународни стручни семинар под називом „Поуздано против варое“. Предавач на овом семинару биће др Ралф Бихлер са Института за пчеларство Кирхајн у Немачкој. Доктор Бихлер је доктор пчеларства, истраживач и биолог. Након предавања пчелари ће моћи да му поставе питања и добију одговоре на све теме везане за пчеларство.

Другог дана сајма, у недељу, 2. фебруара од 11. сати биће организовано представљање иновација у пчеларству. Проглашење најбољих иновација планирано је за 13.00 сати. Најбољи иноватор добиће бесплатни штанд на Пчеларском сајму који се одржава у Цељу, у Словенији марта 2020. године.

Радно време сајма у суботу, 1. фебруара је од 9 до 18 сати, а у недељу, 2. фебруара, од 9 до 16 сати.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.053 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>