Вучић против забране рада недељом

Председник Србије Александар Вучић рекао је да не разуме идеју о увођењу забране рада недељом.

“Не знам чија је то идеја. Видео да сам да су Црна Гора и Хрватска то усвојиле. Ја сам против тога. Сваки човек би хтео да има загарантовано слободно време. Али, можеш ти, али немој мене да тераш, ја хоћу да радим”, рекао је Вучић за ТВ Пинк.

Он је указао да се забрана рада недељом у Црној Гори и Хрватској није показала добром.

“Сада, када имамо раст економије треба да га подстичемо, да се хвалимо да радимо више, а не мање. Знам да нико не воли то да чује, али то је истина”, истакао је Вучић.

На констатацију да се грађанима не би свидело да не раде маркети недељом, Вучић је рекао да постоје и важнија предузећа за економију која треба да раде.

“Зна се како се плаћа рад недељом. Немојте да спречавате да се ради недељом”, поручио је Вучић.

Вучић је казао да ће “после овог кренути да траже да не радимо ни петком, да не радимо од 7 до 16, касније од 9 до 17 и тако даље”.

“Најбоље да не радимо ништа, а да плате буду велике. Не мислим да је то реално и никада нисам волео да обмањујем народ, такве одлуке не треба да доносимо”, указао је Вучић.

Истакао је да не разуме ни померање радног времена, и да то замера министру Зорану Ђорђевићу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,215 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>