Хуманитарни концерт „Млади за Невену“ 23. јануара у Официрском дому

Romacted програм Савета Европе – Локална акциона група Ниш, у сарадњи са организацијом „Нађи Раула“, а уз подршку Града организује хуманитарни концерт за помоћ Невени Агушевић, Нишлијки којој су потребна средства за лечење у иностранству.

„Позивамо све суграђане добре воље да дођу на концерт и помогну младој Невени, а уколико је неко спречен да дође на концерт, свој прилог може уплатити и слањем СМС поруке са садржајем 733 на 3030. Очекује се наступ младих музичара, а специјални гости су чланови Удружења грађана „Толеранција за све“ и сјајни Поп каро херц бенд, који ће извести пригодан програм“ – поручили су организатори.

Невени је у трећој години је установљен тумор на левом оку због чега је потпуно изгубила вид на њему. Хитна операција је урађена 2004. године када јој је одстрањено око и она сада носи очну протезу. Због болова у оку установљено је да мора на још једну операцију како би оперисала доњи капак, јер има болове зато што протеза не лежи добро и притиска јој очну дупљу. Невени је неопходна уградња импланта, јер очна протеза при сваком савијању или наглом покрету може да испадне.

Концерт за помоћ Невени се одржава у четвртак, 23. јануара 2020. године у 19 сати у Малој сали Официрског дома у Нишу, а минимална цена карте је 200 динара, док они кји желе могу дати и више.

Карте ће се продавати на сам дан концерта на улазу, али се могу купити и у Банци доброчинства, код Марине Адамовић.

Невени можете помоћи и путем Фондације „Буди хуман“ слањем СМС поруке са садржајем 733 на број 3030, као и уплатом на динарски рачун бр: 160-555320-91.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.578 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>