Интерактивно предавање о синдрому изгарања на послу

Центар за психолошке едуакције и ментални развој “Психонега” уз сарадњу Удружења младих “CORE Group” организује предавање о синдорму изгарања на послу које ће бити одржано у четвртак, 23. јанаура од 18 часова у Официрском дому у Нишу.

О овом синдрому ће говорити Стеван Станојевић, заступник Центра за психолошку едукацију “Психонега”, који је до сада одржао преко педесет едукативних активности, а такође је и аутор акредитоване обуке за превладавање стреса, веб апликације за психотерапију и самопомоћ и покретач серије трибина на тему менталног здравља у Нишу и Лесковцу.

Посетиоци ће моћи да обаве бесплатно психолошко тестирање и сазнају у којој мери су код њих присутни симптоми сагорелости или депресије и анксиозности.

Синдром изгарања или сагорелости, енглески “Burnout” је стање физичке, емоционалне и менталне исцрпљености која настаје као резултат дуготрајне укључености у ситуације у вези са радом и пословним ангажовањем, а уско је повезан са стресом.

Пријаве за учешће на трибини су обавезне, а шаљу се на и-мејл: stevan86stanojevic@gmail.com;

udruzenje.coregroup@gmail.com, или телефоном на број 069/4681292 – Стеван Станојевић, позив или Вибер

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.715 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>