Предавање професорке Џао Хуеју „Фестивал пролећа у Кини“

У организацији Института „Конфуције“ из Београда и Народне библиотеке „Стеван Сремац“ Ниш одржаће се предавање професорке Џао Хуеју под називом „Фестивал пролећа у Кини“. Предавање ће бити одржано у уторак 21. јануара 2020. у 18.00 часова у просторијама Библиотеке.

Професорка Џао Хуеју, сарадник Института „Конфуције“ и професор кинеског језика у Народној библиотеци „Стеван Сремац“, одржаће предавање и грађанима Ниша приближити обичаје везане за Кинеску Нову годину, односно Фестивал пролећа.

Предавање носи назив „Spring Festival in China“ и биће одржано на енглеском језику. На предавању ће бити и преводилац, који ће посетиоцима олакшати разумевање излагања професорке Џао.

Поред приче о Кинеској Новој години, посетиоци ће имати прилике да поразговарају са лекторком Џао и науче неколико речи на кинеском језику.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.578 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>