Ухапшене 22 особе због сумње да су посредовале у проституцији

По налогу Тужилаштва за организовани криминал, ухапшене су 22 особе због сумње да су посредовале у вршењу проституције, саопштило је данас тужилаштво.

У саопштењу се наводи да су након вишемесечног предистражног поступка, спроведеног у сарадњи са Службом за борбу против организованог криминала МУП-а, ухапшени припадници две организоване криминалне групе. Прву групу сачињавало је 16 лица. Међу приведенима из ове криминалне групе је и један полицијски службеник запослен у Полицијској управи за Град Београд, док су два лица у бекству. Ухапшено је и осам припадника друге криминалне групе.

Постоји сумња да су се ове организоване криминалне групе од марта до краја новембра 2019. организовале ради посредовања у вршењу проституције тако што су на подручју Београда у већем броју изнајмљених станова организовали и пружали сексуалне услуге за већи број корисника и на тај начин прибавили значајну противправну имовинску корист, преноси Бета.

Овим особама је одређено полицијско задржавање и приведени су у Тужилаштво за организовани криминал ради саслушања.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.605 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>