Уједињена сељачка странка формирала одборе у нишким Градским општинама

Чим су прошли празници, Уједињена сељачка странка протеклог викенда наставила је са формирањем општинских одбора у нишким градским општинама, које је започела крајем прошле године.

Овог пута своје општинске одборе УСС формирала је у нишким градским општинама Медијана, Пантелеј и Нишка Бања.

Председник странке и народни посланик Милија Милетић каже да ће УСС сиигурно изаћи на предстојеће изборе и да ће својим учешћем у будућој нишкој власти тражити да Град Ниш издваја много већа средства за пољопривреду и село него што је то било до сада.

\Милетић каже да је странка у експанзији, да свакодневно долазе нови чланови и да се шири по целој Србији, где већ има шездесетак општинских одбора.

„У будућем периоду акценат Уједињене сељачке сранке ће бити стављен на економски развој Србије кроз развој пољопривреде и подршку младима и пензионерима“, истакао је Милетић и додао да су грађани Ниша показали велико интересовање када је у питању програм Уједињене сељачке странке, који подстиче село, сељаке, раднике, пензионере и младе.

Најновија истраживања политичког јавног мњења у Србији показују да је УСС достигла рејтинг од 1,1% на нивоу земље, што значи да би, уколико би сутра били избори, више од 40.000 људи свој глас дало Уједињеној сељачкој странци.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.331 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>