Током Божићног фестивала сакупљено 68.300 динара у хуманитарне сврхе

Наступом КУД Преконога, њихових гостију из Ниша и другим забавним програмом завршен је овогодишњи, 12. ,,Божићни фестивал“ у Сврљигу.

На завршној вечери Фестивала, која је одржана упетак, 10. јануара у биоскопској сали Центра за туризам, културу и спорт, поред ансамбала КУД Преконога и КУД Абрашевић из Ниша, наступили су здравичар, певачи гајдаши и други сврљишки уметници.

Све присутне поздравио је директор Центра за туризам, културу и спорт Мирослав Марковић и пожелео им леп провод на завршној вечери Фестивала.

\Током трајања ,,Божићног фестивала“, који је и ове године имао хуманитарни карактер, на свим одржаним манифестацијама, од продаје слика и фотографија на аукцијама, продаје карата за поједине манифестације и добровољнх прилога, сакупљено је 68.300 динара. Новац су представници организатора предали Центру за социјални рад у Сврљигу који ће га искористити за помоћ Сврљижанима којима је она у овом тренутку најпотребнија.

,,Божићни фестивал“ организовали су Канцеларија за младе и Центар за туризам, културу и спорт Сврљиг, а подржан је од стране Општине Сврљиг.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

13,292 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>