И даље безуспешна потрага за Малчанским берберином

Данас је петнаести дан како полиција, жандармерија, припадници БИА, добровољци, па чак и Војска Србије, трагају за Нинославом Јовановићем званим Малчански берберин, који је 20. децембра отео девојчицу из Сувог Дола код Ниша.

Девојчица је пронађена у селу Пасјача 29. децембра, а отмичар је успео да побегне док је полиција стигла и ту му се, опет, губи сваки траг. Потрага је најпре била усмерена на села Сврљишку клисуру и села око Књажевца, где је отмичар виђен, а затим и на нишка села на обронцима Сврљишких планина, као и на сврљишка села.

Синоћ је као “хитна вест” објављено да се за отмичарем трага у нишком насељу Дуваниште, али се касније испоставило да је вест била лажна. Данас је, како сазнајемо од мештана, полиција трагала за отмичарем у сврљишким селима Бурдимо и Бучум у источном делу општине, али потрага није дала резултата.

Министар полиције Небојша Стефановић организовао је данас радни доручак за све припаднике МУП-а који су учествовали у потрази и који, како каже, и данас неуморно трагају за отмичарем Јовановићем.

Подсетимо, Јовановић је Монику отео 20. децембра у Брзом Броду на путу до школе. Она је пронађена 9 дана касније у Пасјачи, а тренутно је на опоравку у нишком Клиничком центру.

Иначе, реч је о вишеструком повратнику силоватељу који је већ робијао због овог кривичног дела.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,124 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>