УСС излази на предстојеће изборе, највероватнији коалициони партнер поново СНС

На седници Главног одбора УСС, која је одржана у недељу, 22. децембра у Алексинцу, одлучено је да странка изађе на предстојећим републичким, покрајинским и локалним изборима, а коалициони партнер ће, највероватније, као и до сада, бити Српска напредна странка.

Свечаном делу седнице присуствовали су: начелница Нишавског округа и чланица Главног одбора СНС Драгана Сотировски, координатор Извршног одбора за Нишавски и Пиротски округ Бојан Бајагић и Чедомир Ракић, председник ОО СПС у Алексинцу.

Милетић је истакао да ће Уједињена сељачка странка изаћи на републичке, покрајинске и локалне изборе, као и да очекује добре изборне резултате јер се он, као представник УСС у Народној скупштини Републике Србије бори за права сељака, раме уз раме са председником Вучићем и Српском напредном странком на чијој је листи изабран за народног посланика.

У радном делу седнице разрешени су неактивни чланови странке и функционери који су раније поднели оставке и именовани нови, за које је Милетић изразио наду да ће донети свежину и позитивне промене странци.

УСС ће поштовати Устав и законе и неће бојкотовати изборе, рекао је Милетић и додао да према платформи коју је усвојио Главни одбор УСС има обавезу да исту представи могућим коалиционим партнерима.

“Најпре ћемо разговарати са коалиционим партнерима из СНС-а, најјачом српском странком, са којима имамо добру досадашњу сарадњу”, рекао је Милетић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.331 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>