Још једна титула шампиона за КБК Ниш

Кик бокс Клуб “Ниш” још једном је одбранио шампионску титулу и тако постао апсолутни шампион на нивоу централне Србије за сезону 2019.

Нишлије су са освојених 45 медаља – 26 златних, 11 сребрних и 8 бронзаних, испред другопласиране екипе КБК “Раднички” Крагујевац, чији такмичари су освојили 9 златних, 12 сребрних и 10 бронзаних медаља.

На такмичењима у К1, Low kick, Full contact и Kick light дисциплини, у узрасту сениора, јуниора, кадета и пионира, такмичари КБК “Ниш” освајили су 4 пехара за најбољу екипу, самим тим и у укупном пласману екипи “Ниша” припао је пехар апсолутног шампиона за ову годину.

Поред пехара за најбољу екипу на “Balkans Best Fighters 2019.” међународном турниру, и пехара на нивоу централне Србије за 2019., кикбоксери “Ниша”, као и предходних година, завршавају шампионску сезону са преко 150 освојених медаља.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.296 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>