Конференција „Нека боља будућност“ 10. децембра у Нишу

Организација “Нађи Раула” уз подршку Града Ниша организује конференцију под називом “Нека боља будућност”.

Конференција се одржава у уторак, 10. децембра 2019. године у великој Сали Универзитета у Нишу. Као говорници очекују се млади таленти, научници, спортисти, програмери и други успешни млади људи до 30 година старости.

Идеја о одржавању конференције потекла је од Јована Милића, младог активисте из Ниша и студента мастер студија на Машинском факултету у Нишу.

„Кроз ову конференцију желимо да јавности представимо младе и талентоване људе. Желимо да укажемо младим људима да се будућност сваког друштва заснива пре свега на људима који се баве науком, културом, образовањем, спортом или било којом другом облашћу, а не на људима сумњивог морала, који се у данашње време промовишу у мејнстрим медијима,“ каже Милић.

Циљ овогодишње конференције је промоција младих талената, али и указивање на проблеме са којима се сусрећу.

У склопу свечаног отварања конференције наступиће дечији хор „Лептирићи“ Основне школе „Ћеле Кула“ у Нишу, а паралелно са конференцијом, у холу Универзитета биће постављена и изложба под називом „Књижевност Србије“.

Улаз на догађај је слободан уз пријаву, а организатори позивају грађане да посете овај догађај и тако подрже младе таленте.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.578 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>