Лазар Арсић успешан у профи рингу

Такмичар Кик бокс клуба “Ниш”, Лазар Арсић забележио је сигурну победу у К1 на такмичењу “Pro Fight 17” које је одржано у Бугарској.

У једном од најатрактивнијих мечева вечери, Арсић је нокаутирао бугарског репрезентативца Живка Гјурова у 3. рунди. Тако је Арсић забележи победу од 3:0 у гостима и покупи честитке коректне домаће публике.

Други представник из КБК “Ниш”, Милош Јанковић, иако је поражен на поене, пружио је одличну борбу са далеко искуснијим Теодором Христовим у препуној спортској Хали у Дупници.

Наредно такмичење биће учешће Лазара Арсића из БК “Витез” Ниш на омладинској Златној рукавици која се одржава у Лесковцу од 5 – 7. децембра ове године.

Такмичаре КБК “Ниш” у суботу, 7. децембра очекује и К1 Првенство централне Србије у Прокупљу.

Новак Радуловић, већ у понедељак 9. децембра учествује на “мегдану” у београдској Штарк Арени где се бори против Рамазана Разакова из Русије.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.715 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>