Картице за бесплатну обилазницу око Ниша стигле у Драјинац

Прве картице којима ће Сврљижани моћи да бесплатно пролазе кроз наплатне рампе на обилазници око Ниша, током викенда уручене су двојици становника сврљишког села Драјинац.

Картице је уручио народни посланик Милија Милетић лично подносиоцима захтева на кућну адресу и том приликом поручио и осталим Сврљижанима да поднесу захтеве и искористе могућност да и даље неометано користе обилазницу око Ниша.

Милетић каже да ће картице омогућити Сврљижанима да брже стигну до свих делова Ниша јер су се, након постављања наплатних рампи за путарину саобраћајне гужве у Нишу повећале.

Иначе коришћење картице за пролазак ауто – путем око Ниша бесплатно је за кориснике, али ће њихови рачуни бити плаћени из буџета Општине Сврљиг. За сада није познато колико новца ће за ту намену бити издвојено у буџету за наредну годину.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,259 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>