Велики успех Powerlifting клуба “Сварог”

Powerlifting клуб Сварог из Свљига од данс ради у новим просторијама у тржном центру код градске пиајце у Сврљигу.

То је био један од повода за окупљање чланова клуба, а други, значајнији, јесу изванредни резултати постигнути на недавно одржаном отвореном Државном првенству у Powerlifting-у у Владичином Хану у дисциплини raw bench.

Такмичари из Сврљига су овог пута још једном показали свој квалитет сврставши се у сам врх клубова из читаве Србије. На такмичењу се одмеравало око 70 такмичара и такмичарки у изузетно јакој конкуренцији.

Никола Петровић, искусни такмичар овог клуба, који је наступио у категорији сениори до 120 кг тежине, у изузетно јакој конуренцији, освојио је бронзану медаљу подигавши тежину од 160 кг и тако још једном показао да је међу најбољима у земљи у својој категорији.

Михајло Јовановић је у категорији јуниора до 59 кг подигао 80 кг, а Лазар Кандић, велика нада сврљишког спорта у овој дисциплини, коме је ово био тек први наступ на неком званичном такмичењу, пријатно је изненадио освојивши друго место и сребрну медаљу. Наступио је у категорији субјуниора до 93 кг.

Сам ток такмичења протеко је изузетно добро, без иједне примедбе, а један од судија била је и Весна Милорадовић, председница клуба Сварог и генерални секретар Powerlifting савеза Србије.
А шта ће се радити у новим просторијама клуба, рекао нам је један од чланова, Данило Анђелковић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.316 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>