Интернационални циркус на леду у Нишу

Интернационални циркус на леду из Москве гостоваће у нишкој Хали Чаир 13. децембра од 20 часова.

Након наступа пред више од 200 милиона гледалаца у више од 50 земаља света, чувени Интернационални циркус на леду, у оквиру нове европске турнеје, гостоваће и у више градова у Србији. Ово гостовање је јединствена прилика да гледаоци из Србије присуствују програму који очарава публику широм света.

Програм је прилагођен извођењу на леду, али има све елементе акробатике и пратећих садржаја који и чине један циркус. Изводи се уз спектакуларне светлосне ефекте који доприносе магији коју допуњују спектакуларни костими и динамичне и вртоглаве циркуске тачке на леду, а ту су и кловновски скечеви који допуњују аутентичну циркуску авантуру.

Поред партерског извођења тачака, кловнова и акробатике, гледаоцима ће бити приказане и тачке на трапезу, а све спојено са акробатиком на клизаљкама. Посебна атракција је коришћење клизаљки чија је висина 60 сантиметара.

Циркус на леду представља програм за све генерације, у којем ће поред деце уживати и њихови родитељи. Током протеклих година постао је спектакуларна светска атракција која доприноси забави публике и пуни дворане широм света.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.870 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>