Кик бокс Клуб “Ниш” најбољи на Balkans Best Fighters турниру

На 4. Balkans Best Fighters турниру, одржаном од 15 – 17. новембра у Хали “Мика Антић” у Нишу, такмичари Кик бокс клуба “Ниш” још једном су освојили пехар за најбољу екипу освојивши 7 златних медаља, испред КБК “Шампион” из Скопља чији такмичари су освојили 4 златне медаље.

У конкуренцији 650 учесника из Бугарске, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Храватске, Северне Македоније, Словеније, Грчке и Србије, у ринговним дисциплинама К1 и Low kick, нишки кикбоксери су током два дана такмичења имали све победе уз само један пораз.

Они су освојили 7 златних медаља и једну бронзану.

Кик бокс клуб “Ниш” се, поред одбрањене титуле из претходне године, показао и као добар организатор и по мишљењу домаћих тренера и гостију из иностранства, потврдио да је “Balkans Best Fighers”, један од најјачих турнира у кик боксу, тако да се са разлогом очекује да ће се у наредној години повећати број земаља и учесника.

Поред ринговних дисциплина, на турниру је било борби и на татамију, у kick light и point fight-у, где су такмичари КБК “Ниш” такође направили добар резултат, заузевши екипно друго место, иза екипе “Радулов” из Софије. Нишки такмичари су у дисциплини kick light освојили две златне, 5 сребрне и две бронзане медаље, док су у point fight-у освојили једну златну, 3 сребрне и 3 бронзане медаље.

Наредно такмичење за такмичаре БК “Витез” биће 23.11. 2019. у Лесковцу, када се одржава финале региона Боксерског савеза Београд, БС Југоисточна Србија, као и 8. коло лиге БС Југоисточне Србије.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.715 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>