Милетић поново о малверзацијама у Задружном савезу јужне Србије

На конференцији за новинаре, која је јуче одржана у холу Народне скупштине Србије, народни посланик Милија Милетић говорио је о могућим малверзацијама које се дешавају у Задружном савезу јужне Србије.

Милетић је на конференцији за новинаре рекао да постоји узбуњивач који жели да државним органима достави информације о наводним малверзацијама у Задружном савезу јужне Србије и да овај случај испитују надлежни органи.

Милетић је и раније, за скупштиинском говорницом говорио о сазнањима да се у Задружном савезу јужне Србије не одвија све по закону и да постоје људи који уцењују задругаре и узимају део новца од државне помоћи задругама.

Председник Задружног савеза јужне Србије је сврљижанин Миле Давидовић, чији је син Игор Давидовић ове године иступио из Уједињене сељачке странке.

Игор давидовић је био дугогодишњи функционер УСС. Био је председник Општинског одбора УСС у Сврљигу, помоћник председника општине Сврљиг, председник Скупштине општине Сврљиг и директор ЈКСП Сврљиг.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.939 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>