Удружење “Живојин Мишић” прогласило најбоље едукаторе Србије

Шесту годину за редом, наставници и учитељи основних и средњих школа широм Србије имали су прилику да се боре за титулу Најбољег едукатора Србије.

Најбољи едукатори Србије су учитељи и наставници који се истичу на свакодневном нивоу по томе што су иноватори, мајстори свог заната и спремни на доживотно учење. Они иду у корак са временом и уче децу како да постану грађани 21. века.

Након дугог одабира комисије која броји преко 50 чланова, истакло се 10 учитеља и наставника основних и средњих школа из Србије. Најбољи едукатори наше земље за 2019. годину су:

Ана Марковић, наставница физике у Првој крагујевачкој гимназији у Крагујевцу, Биљана Поповић, учитељица у ОШ “Кнез Сима Марковић” у Барајеву, Ђура Пађан, наставник техничког и информатичког образовања у ОШ “Владислав Рибникар” у Београду, Душан Благојевић, наставник српског језика и књижевности у Гимназији у Лебану, Душица Марковић, наставница математике у ОШ “Стефан Немања” у Нишу, Љиљана Лазаревић, учитељица у ОШ “Михаило Петровић Алас” у Београду, Марија Бастић, учитељица у ОШ “Јанко Веселиновић“ у Београду, Марина Дороцки, наставница физике у Гимназији “Исидора Секулић” у Новом Саду, Весела Мачкић, учитељица у ОШ “Иван Гундулић” у Новом Саду и Власта Ценић, наставник српског језика и књижевности у ОШ “Вук Караџиц” у Дољевцу.

Поред звања Најбољег едукатора Србије сви победници добиће личну награду, као и награду у износу од 100.000 динара коју могу употребити у раду са децом или кроз пројекте са њима.

“Овим избором желимо да пошаљемо поруку да су наши наставници сјајни, вредни, и да се њихов труд препознаје”, поручују из Удружења Живојин Мишић.

Свечана додела награда најбољим едукаторима Србије биће одржана крајем године у Београду.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.083 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>