Почели летови за Малту из Ниша

Са аеродрому „Константин Велики“ у Нишу почели су летови лоу кост компаније Рајанер ка Малти и обратно.

Директор Аеродрома Србије Михајло Здравковић поручио је да ова линија има велики потенцијал и позвао све путнике да искористе летове за Малту и друге дестинације уз ниске цене које Рајан Ер нуди. Авиони на линији Ниш – Малта летеће два пута недељно.

Авион из Малте слетео је на нишки аеродром у петак, 8. новембра у 19 часова, док је из Ниша полетео за Малту у 19,25 часова.

Здравковић је истакао да су Аеродроми Србије веома поносни на то што је Рајанер, као један од њихових највећих партнера, одлучио да даље развија своју мрежу са аеродрома „Константин Велики“.

“Верујемо да ће наше партнерство расти и у будућности, не само када се ради о аеродрому у Нишу, већ и када је у питању аеродром Морава у Краљеву. Поносни смо и на раст који заједнички остварујемо сваке године и верујемо да ће следећа година бити још боља”, истакао је Здравковић.

Здравковић је додао да је аеродром Константин Велики у Нишу у октобру имао 42.949 путника, што је у односу на октобар прошле године, када је имао 29.855 путника, раст од 44 одсто.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17.341 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>