Предавање на тему развоја туризма и категоризације сеоских домаћинстава у Сврљигу

У уторак 12. новембра 2019. године са почетком у 12 часова, у сали Општинске управе Сврљиг биће одржано предавање на тему развоја туризма и категоризације сеоских домаћинстава на територији општине Сврљиг.

Семинар организује УГ „Terra incognita“ са циљем да подстакне и мотивише власнике сеоских домаћинстава да се укључе у туристичку делатност.

Досадашња искуства везана за саму могућност развоја туризма на територији општине Сврљиг са присутнима ће поделити председник удружења грађана „Terra incognita“ Ненад Ранђеловић.

Из УГ „Terra incognita“ позивају све заинтересоване да присуствују предавању и упознају се са могућностима и перспективама развоја туризма на територији општине Сврљиг, као и са могућностима у категоризацији туристичких домаћинстава.

Семинару ће присуствовати представници Центра за туризам, културу и спорт Сврљиг и Општине Сврљиг, као и представници других институција са територије Сврљига.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,180 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>