Први кораци ка довођењу инвеститора у општинама Сврљиг и Књажевац

Данас су се представници општина Сврљиг и Књажевац у Развојној агенцији Србије састали са начелником Сектора за стратешко инвестирање Владом Томићем и његовим сарадником Николом Вујовићем, саветником за вођење базе локација.

Састанку је у име општине Сврљиг присуствовала Тања Лазаревић, а испред општине Књажевац Игор Стевановић, заменик председника СО Књажевац. Састанак је заказао Милија Милетић, народни посланик из Сврљига.

Тема разговора било је довођење инвеститора у постојеће слободне хале и некадашње производне погоне у Сврљигу а и Књажевцу.

“У Сврљигу постоји много хала које су слободне и у којима се ништа не ради, а у одличном су стању”, нагласлила је председница СО Сврљиг Татјана Лазаревић.

Договорено је да у току наредне недеље представник Развојне агенције Србије дође у Сврљиг и Књажевац, обиђе постојеће локације и да их након тога убаци у базе података Агенције где ће се тражити потенцијални инвеститори, који су већ изразили и жељу да дођу у ова места.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,259 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>