Посета Божидару Милијићу

Божидар Милијић из Нишевца има 98 година и најстарији је члан Удружења ратних, мирнодопских и војних инвалида Србије. У оквиру пројекта остваривања олакшица и погодности за ратне, војне и мирнодопске инвалиде и кориснике породичних инвалиднина, њега су данас посетили представници Удружења ратних, мирнодопских и војних инвалида Сврљига – Хранислав Алексић, председник удружења, Синиша Крстић, секретар и Ленка Јовановић, благајник. Са представницима овог удрућења, Божидара су посетили и Иван Благојевић, општински већник и Игор Давидовић, председник ОО УСС.
Од Удружења ратних, мирнодопских и војних инвалида Божидар је добио пакет прехрамбених и хемијских производа и мајицу са знаком удружења, а од УСС двадесет дана са пратиоцем у Врњачкој бањи, са обезбеђеним превозом. Божидар Милијић, који има сина, унуке, праунуке и чукун-унуке, захвалио се на посети и поклонима и истакао је да ће му боравак у бањи бити од користи и да се нада да ће позитивно утицати на његово здравље.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.745 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>