Завршавају се асфалтирања у Сврљигу предвиђена за 2019. годину

Асфалтирањем Улице Раше Цветковића у Сврљигу,које је у току и асфалтирањем Улице Гордане Тодоровић, завршавају се инфраструктурни радови на уређењу улица у Сврљигу који су предвиђени за 2019. годину.

То је данас изјавио народни посланик Милија Милетић, који је обишао радове на асфалтирању Улице Раше Цветковића. Ово је једна од ретких улица у Сврљигу које нису до сада биле асфалтиране, а урађена је и електрична мрежа у њој.

Улица Раше Цветковића асфалтирана је у дужини од 500 метара, а ширина колосека је 5,5м. Радове је извело предузеће АБМ Путоградња ДОО из Мрамора, које је за реконструкцију улица у Сврљигу и путева у Рибару и засеоку Тројица у селу Извор, из буџета Општине Сврљиг добило износ од 26.430.434,16 динара.

Поводом писања појединих грађана на друштвеним мрежама да се радови на асфалтирању и реконструкцији улица не изводе квалитетно, Милетић каже да су све сугестије добродошле, али не на друштвеним мрежама, већ код надлежних општинских органа, како би неправилности, уколико их има, биле отклоњене.

Сви радови који се изводе на реконструкцији водоводне мреже и асфалтирању улица, као и други најављени инфраструктурни радови биће плаћени из кредитног задужења Општине Сврљиг у износу од око 800.000 евра.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.549 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>