За празнике минимум граничне контроле између Србије и Мађарске

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар унутрашњих послова Мађарске Шандор Пинтер, договорили су се да од 15. децембра до 15. јануара граничне полиције две земље примењују такозвани систем минимума граничне контроле, како би путницима био максимално олакшан и убрзан прелаз преко граничних прелаза.

Министар унутрашњих послова Мађарске Шандор Пинтер је истакао да је сарадња полиција Србије и Мађарске добра и да се она унапређује како кроз увођење нових система који ће осигурати ефикаснији рад полиција, тако и кроз заједничке обуке.

Министри унутрашњих послова Србије и Мађарске, како је саопштио МУП, разговарали су и о сарадњи две полиције на сузбијању ирегуларних миграција.

Стефановић је најавио да ће у наредном периоду бити одржана заједничка вежба наше Специјалне антитеористичке јединце и Антитерористичког центра Мађарске.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.549 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>