Укинута и четврта авио линија из Ниша за последњих 10 дана

Авио-компанија „Рајанер“ најавила је укидање линије Ниш – Стокхолм од 28. марта наредне године, када се завршава зимска сезона летења.

То је четврта авио-линија без које је аеродром „Константин Велики“ остао у последњих десет дана.

Влада Србије је прошле недеље донела одлуку да „Ер Србија“ укине летове од Ниша до Будимпеште, због слабог интересовања путника, а авио-компанија Swiss најавила је гашење линије Ниш-Цирих од почетка летње сезоне.

„Рајанер“ је пре пет дана саопштио да Директорат за цивилно ваздухопловство Србије није одобрио летове те компаније на линији Ниш – Франкфурт, тако да ће њихови авиони од фебруара летети до Франкфурта из Бањалуке.

Одлуку о укидању линије од Ниша до Стокхолма, у „Рајанеру“ су образложили тиме што „константно ревидирају своје руте и праве сезонске планове на основу неколико фактора, укључујући расположивост базе, историјске перформансе руте и потражњу на тржишту“.

У Рајанеру су навели да ће и даље имати најниже цене на летовима из Ниша ка Берлину, Братислави, Малти и Бергаму наредног лета.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.549 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>