Форум жена УСС обележио Светски дан жена на селу

Форум Жена УСС одржао је скуп на коме је исказана подршка женама на селу, а поводом Светског дана жена на селу који се сваке године обележава 15. октобра.

Скупу је присуствовало више од 50 жена, чланица Уједињене сељачке странке, које су поручиле да њихова странка увек пружа подршку женама, а посебно женама на селу, јер су оне стуб породице и носиоци развоја.

Председник Уједињене сељачке странке и народни посланик Милија Милетић наглашава подршку своје партије женама, наводећи да су све важније функције у општини Сврљиг поверене баш њима. Он је подсетио и да се у Скупштини Србије стално залаже за већу помоћ женама у девастираним и неразвијеним општинама на југу Србије.

На скупу су присутним женама уручена решења о чланству у Форум жена УСС, уз констатацију да ће се ова странка и даље борити за њихова права и бољи положај у друштву, како на селу, тако и у граду.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,180 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>